Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krásné herečky zase spolu! Klára Issová a Martha Issová: Vše zlé je zapomenuto

19. listopadu 2016 02:01
Sestřenice Klára Issová a Martha Issová se potkaly na křestu kalendáře Proměny a všechny přítomné překvapily, že spolu přátelsky konverzovaly a ochotně pózovaly fotografům.

Obě krásky spolu dlouho nemluvily kvůli režisérovi Davidu Ondříčkovi, kterého Martha Kláře přebrala. Teď to však vypadá, že vše zlé je jednou pro vždy zapomenuto.

Herečky se předvedly v celé své kráse a celý večer jen zářily. Klára i Martha přišly podpořit Chantal Poullain a její projekt s kalendáři Proměny, který je letos již osmým pokračováním nadačního projektu, který pomáhá Nadaci Archa Chantal konat dobro.

„Každý rok díky prodeji je možné podpořit naše projekty pro děti. Již během roku se mne lidé ptají, jaká překvapení zase připravíme. Moc bych chtěla poděkovat fotografovi a jeho kolegům, desítkám osobností, které si každý rok najdou čas na náš projekt, také absolutně všem, kteří si kalendář koupí a dražitelům originálních fotografií.“ řekla Chantal Poullain. Na dvanácti filmových plakátech přináší Proměny 2017 čtrnáct osobností české kulturní i sportovní scény.

V rámci slavnostního křtu proběhla i charitativní dražba, která vynesla celkem 560.000 korun. Za nejvyšší cenu se vydražila fotografie King Kong s Chantal Poullain za 150.000. Výnos z této dražby spolu s výnosem z prodeje kalendářů poputuje do Nadace Archa Chantal, které pomáhá na dětských odděleních českých zdravotnických zařízení. Kalendář je možné zakoupit na e-shopu www.kalendarpromeny.cz⋆

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová