Reklama
Reklama
 České celebrity 

Eliška Bučková si ocejchovala svého rybáře Vágnera. Proč to udělala?!

12. listopadu 2016 03:48
Láska z nich čiší na dálku a svou zamilovanost dávají stále všem na odiv. Česká Miss Eliška Bučková si nalíčenými rty označkovala svého partnera Jakuba Vágnera. Otisk jejích rtů si zamilovaný Vágner na tváři nechal celý večer.

Sedmadvacetiletá modelka dala před vstupem na molo prostě všem jasně najevo, kdo k ní patří a fotodokumentaci šoupla pro jistotu i na Instagram. „Trošku jsem si jej ocejchovala, aby dámy věděly, že je zadaný! Řekla bych, že mu to takhle sluší víc..." Okolo sedící dámy na něj koukaly trochu s podivem, ale láska je láska!

Krásná Eliška se po boku Jakuba Vágnera pomalu ale jistě mění z klasické primadony na skutečnou holku do nepohody. Na sociální síti dokonce prodává své luxusní oblečky, které po boku přírodního rybáře už jen stěží užije.

„Pro milovnice hor!!! Nabízím k prodeji luxusní lyžařskou kombinézu značky Sportalm. Měla jsem ji jen dvakrát na sobě při focení. Velikost 38. Je nádherná, ale při poslední expedici v Mongolsku jsem zjistila, že ji neunosím. Na to je moc hezká,“ napsala Eliška na Instagram k fotografii v kombinéze.

Vypadá to, že půvabná brunetka přehodnotila priority a snaží se přiblížit svému partnerovi Jakubovi Vágnerovi, ten jí na oplátku dává jasně najevo, že právě ona je ženou jeho života!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová