Reklama
Reklama
 České celebrity 

Dara Rolins tráví dovolenou s Rytmusem i Majkem Spiritem!

21. ledna 2018 07:35
Na dovolenou do exotické Indonésie, kde je zpěvačka Dara Rolins (45) s dcerou Laurou a kamarádkami, přiletěl i její přítel, rapper Rytmus (41) a jejich společný kamarád známý slovenský rapper Majk Spirit (33).

Kromě toho, že si všichni skvěle rozumí, má společná dovolená i mnohem významnější důvod. Jedna z Dařiných kamarádek a doprovodných tanečnic se na Bali vdala a všichni zmínění byli u toho. Po obřadu u moře přišla velkolepá svatební oslava, kde se pilo a tančilo až do rána.

Dara se na Bali vrátila už poněkolikáté. Leden je totiž jediným měsícem, kdy je všeobecně méně koncertů a většina slavných tak využívá této doby k odpočinku. A Dara si svůj odpočinek umí užít, odpočívá, opaluje se, s Laurou ale už byly i na manikúře nebo si zpěvačka dopřála pravou ajurvédskou masáž, která ji vyloženě nadchla. "Když vám na hlavu a následně do vlasů kape teplý olej, odpadla jsem z toho, to je úlet," svěřila se na svém Instagramu Dara.

Zpěvačka tráví na Bali s dcerou celý měsíc, na běžné povinnosti však jako správná máma nezapomíná. Lola se musí denně učit a Dara pak její třídní učitelce posílá do školy pravidelné reporty, aby Lola během tak dlouhé absence pokud možno nic nezameškala.  

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová