Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jitka Nováčková se po dvouleté pauze zúčastnila módní přehlídky v Česku!

15. listopadu 2017 05:18
V rámci velkolepé módní události Moravy s názvem Ostrava Fashion Weekend se českému publiku představila po dvouleté pauze modelka Jitka Nováčková.

"Pracuji hlavně v Německu, v Čechách nebyly přehlídky, které by mě tolik zaujaly. Předvádět na Ostrava Fashion Weekendu je prestižní záležitost a jsem poctěna, že si mě vybrali. Byla to módní událost na světové úrovni," prozradila Nováčková.

V Ostravské multifunkční hale Gong dostali prostor se svými nejnovějšími kolekcemi známí módní návrháři a mladé designerské talenty z České republiky i zahraničí. Diváci zhlédli na 17 módních show, nadšení byli z poradenství stylu a assistent shoppingu s předním českým stylistou Filipem Vaňkem, indviduální rady v oblékání poskytovala módní kritička Františka Čížková, nechyběl ani pop-up store předních českých návrhářů.

„Naším cílem bylo přiblížit profesionální módu všem vrstvám obyvatel a inspirovat je k většímu zájmu o kulturu oblékání. Věříme, že Ostrava má velký potenciál stát se v budoucnu významným módním centrem,“ uvedla ředitelka Ostrava Fashion Weekendu Denisa Šuster.

Vyvrcholením akce byla módní show, při níž své nové kolekce představily Kateřina Geislerová, Petra Balvínová, Ether a polská star Monika Debowska.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová