Reklama
Reklama
 České celebrity 

Blanka Matragi měla vzácnou návštěvu. Kdo se přišel podívat na její luxusní modely?

09. listopadu 2017 00:38
Jedna z nejúspěšnějších návrhářek a designérek Blanka Matragi měla vzácnou návštěvu. Ve svém pražském showroomu u Prašné brány přivítala textaře Michala Horáčka a jeho ženu Michaelu.

Matragi, která se prosadila se svými luxusními modely i ve světě těch nejbohatších šejků a byznysmenů v Libanonu, měla z návštěvy velkou radost. „Setkali jsme se s milou návštěvou, s manželi Horáčkovými. Míša má k módě velmi blízko a pan Horáček je velký sympaťák,” napsala na sociální síť Blanka Matragi, o níž je známo, že je velká workoholička a práce je pro ni koníčkem a koníček prací.

„Někdy mně stačí spát dvě tři hodiny denně. Moji spolupracovníci se kolikrát diví, kdo jim to ve tři ráno volá, a to jsem já. Mám prostě nápad, nebo mě něco trápí, když děláme novou kolekci, a já to prostě musím řešit hned, ne za pět hodin, ne zítra, ale hned,” svěřila se nedávno Matragi.

Tohle má nejspíš s Michalem Horáčkem podobné, protože i textař má poměrně často nějaké vnuknutí, musí vstát a zapsat si to, co ho zrovna napadlo. „A kolikrát jsme si i s Petrem Hapkou zavolali v noci, něco mne nebo jeho napadlo a řekli jsme si jen - jedu k tobě, a bylo. A bylo jedno, jestli jsou čtyři odpoledne nebo dvě v noci,” zavzpomínal na dávné časy textař a momentálně i kandidát na prezidenta Michal Horáček.

Jeho krásnou manželku v salonu Blanky Matragi nadchly šaty, různé doplňky, nebo třeba designové sklo či porcelán. I tím se totiž Matragi zabývá. Jak Horáček, tak i Matragi si velmi rozumí také proto, že mají ke kumštu podobný přístup, jsou cílevědomí, velmi pracovití a vědí, co od života chtějí.

„Kdyby se Míša stala třeba první dámou, pak mi bude ctí ji oblékat. Ostatně oblékám celou řadu významných žen z kulturního, společenského i politického světa,” dodala Blanka Matragi, která žije střídavě v Bejrútu a v Praze.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová