Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kam až tohle zajde? Zdrogovaný Koptík vypisuje erotické básně o Gregorové!

19. září 2017 00:30
Z ostudy kabát má expřítel Hany Gregorové (65), který absolutně nezvládá rozchod se slavnou herečkou. Ondřej Koptík za sebou nemá jen užívání marihuany, kvůli které ho údajně Gregorová vykopla z bytu, ale i dalších, mnohem tvrdších drog!

Mladý expřítel Hany Gregorové neunesl kopačky a nacpal si do těla tak šílený mix, že hned dvakrát musela zasahovat policie!

„Byl jsem z toho, že mě Hanička zavrhla, strašně zničený a vydal se do baru. Tam jsem se seznámil s nějakými lidmi a po spoustě panáků s nimi začal fetovat pervitin a asi i kokain,“ tvrdí Koptík.

„Snažil jsem se dostat k Hance a omluvit se jí. Jenže ve stavu, ve kterém jsem byl, jsem tam asi hodně vyváděl. Moc si to nepamatuji, jen vím, že jsem tam utíkal před policií. Tři dny jsem řádil jako smyslu zbavený,“ přiznal Ondřej Blesku.

Jako smyslů zbavený se pak zfetovaný mladík choval i v nemocnici, kde prošel skleněnými dveřmi a kvůli drogám ho na dva dny dokonce hospitalizovali! „Strašně se stydím,“ uzavřel své chování Koptík, který stále doufá, že ho herečka vezme zpět! Hana Gregorová už několik dní se svým okolím nekomunikuje a na dotazy novinářům neodpovídá.

Koptík se možná chvilku styděl, ale včera večer se oklepal a změnil taktiku! Místo milostných básní a proseb o odpuštění, začal na svém facebookovém profilu psát básně erotické! Ve verších, plných gramatických chyb, Koptík odhaluje podrobnosti ze sexuálního života s Hankou Gregorovou!

„Lížu ti kočičku voní krásně po mlíčku!! Už jsi udělaná a mokrá... vzdycháš... řikáš lízej dál oholila jsem bobra! Já tvůj otrok přirážím! Strvdnul mě rozkrok... ta tvoje mokrá sladká buchtička chybí v ní jen má ručička. Lížu ti tu voňavou kočičku voní sladce po mlíčku... udělal jsem tě 3krát dokola jsi ale nenasytná potvora," rozparádil se Koptík na sociální síti.

Další z jeho výtvorů si můžete přečíst v galerii. Vypadá to, že Koptík se pořádně rozjel a v dalších dnech se máme na co těšit!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová