Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Angelina Jolie po dlouhé době nevypadá jako smrtka!

12. září 2017 06:41
V září 2016 herečka Angelina Jolie oznámila, že ze vztahu s Bradem odchází kvůli jeho alkoholismu. On však ihned začal abstinovat a změnil svůj životní styl natolik, že její srdce pomalu získává zpět. Podle zdrojů z jejich okolí dokonce zastavili rozvodové řízení.

„Rozvod není na pořadu dne. Několik měsíců nepodnikali žádné kroky, aby s ním pohnuli. A nikdo si nemyslí, že v něm budou pokračovat. On abstinuje a získává si ji zpět. Věděl, že má problém, který musí řešit. Ona nic jiného ani nechtěla,“ uvedl v srpnu zdroj blízký slavnému páru v rozhovoru pro Us Weekly.

Ostře sledovaný pár, který má spolu šest potomků, možná nakonec svou lásku zachrání a možná i díky tomu se Angelina opět dostává do formy. Herečka Angelina Jolie nedávno přiznala, že se necítí dobře, když je bez partnera. Dvanáct let byla zvyklá na to, že někdo stál po jejím boku za všech okolností a teď si připadá na všechno sama. Byť jí s dětmi pomáhají chůvy. Od chvíle, kdy slavný pár oznámil rozluku, proměnila se krásná Angelina v živoucí smrtku.

Podle Us Weekly Jolie rozvod vyvolala jen proto, aby se Brad vzpamatoval. „Všichni si myslí, že se zase vrací k sobě. Nikoho by nepřekvapilo, kdyby oznámili obnovení vztahu. Ona ho stále moc miluje,“ dodal zdroj.

Hollywoodská herečka a zvláštní vyslankyně Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky, vzala většinu svých dětí na výlet do Kanady, kde na premiéře filmu The Breadwinner omráčila přítomné vracející se krásou! Okouzlovala úsměvem a je očividné, že od chvíle, kdy se dostala na veřejnost informace o tom, že rozvodové řízení mezi ní a jejím manželem je pozastaveno, rozdává opět Angelina úsměvy na všechny strany! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová