Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Ricky Martin předvedl mužné tělo! Takhle se proháněl v plavkách po pláži v Miami

18. května 2017 06:03
Španělsko-portorikánský zpěvák Ricky Martin (45) byl pro ženy vždy jako magnet! Z počátku kariéry pobláznil fanynky, jimž později připravil nemilé překvapení. Martinova sexuální orientace se několikrát dostala na přetřes, ale sny jeho fanynek se definitivně rozplynuly až v roce 2010, kdy zpěvák oficiálně přiznal, že je gay. Ke coming-outu mu prý pomohly roky v ústraní. V odhodlání jej podpořil i jeho tehdejší partner Carlos Gonzáles Abella.

Od loňského roku už ale Ricky Martin randí s malířem Jwanem Yosefem (32), s nímž je i zasnoubený. Ricky Martin teď předvedl své mužné tělo, které patří malíři syrského původu Jwanovi. Během relaxování na pláži v Miami se Martin předváděl v šortách a přítomné ženy na něm mohly oči nechat. Ale dámy, ruce pryč! Tohle tělo patří jinému muži!

Hudební idol, který se stal gay ikonou, měl vždycky dobrou figuru. Už na začátku své hudební kariéry se chlubil svalnatou postavou a dře na sobě i v pětačtyřiceti. Martin na sobě zapracoval i kvůli natáčení televizní série Versace: American Crime Story, v níž ztvárnil milence slavného návrháře, který Versaceho našel v roce 1997 zavražděného. Natáčení probíhá v Miami, kde je vysportovaný zpěvák v těchto dnech k vidění.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová