Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Obtloustlý Mel Gibson vyrazil na procházku se svou mladičkou přítelkyní

16. května 2017 04:09
Herec a režisér Mel Gibson (61) se v lednu letošního roku se stal devítinásobným tatínkem. Jeho přítelkyně Rosalind Rossová (26) mu porodila syna. Chlapeček dostal jméno Lars Gerard. Pro Gibsona a Rossovou je to první společný potomek. Pár spolu chodí dva roky.

Bývalý hollywoodský krasavec a lamač ženských srdcí si v Los Angeles vyrazil na procházku se svou mladičkou přítelkyní Rosalind, která si na chvíli odpočinula od jejich malého synka. Mel po boku své mladé přítelkyně jako její otec.

Starosti o dítě už herec bere s rezervou. Vzhledem k tomu, že mu už je přes šedesát let, necítí se v takové kondici jako dříve. "Víte, jsem na svoje děti pyšný. Ale nic se nemá přehánět," řekl Gibson.

Samozřejmě si je vědom, že každý rodič je omylný. "Jako rodiče děláme všichni mnoho chyb. Neexistuje něco jako dokonalý rodič, protože pokazit něco jde strašně snadno. Je to hned. A ani nevíte, že děláte něco špatně. Ale doufám, že jsem toho v životě podělal míň než ostatní rodiče," sdělil herec v rozhovoru pro The Sunday Time Magazine.

O Gibsonovi je známo, že má velmi výbušnou povahu. A to někdy přenese i do výchovy svých dětí. "Děti by měly vědět, že si k rodičům nemohou dovolit všechno. Měly by mít nějaký respekt," doplnil Gibson, který má už k dokonalému krasavci poměrně daleko. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová