Reklama
Reklama
 České celebrity 

Daniela Peštová našla novou lásku. Co na to říká její partner Paľo Habera?

04. května 2017 06:40
Daniela Peštová (46) je matkou tří dětí. Jako trojnásobná maminka a s padesátkou na krku vypadá česká supermodelka stále božsky!

Světoznámá modelka se objevila na akci, kde byla k vidění luxusní kuchyňská linka, dekorovaná designem od jednoho z nejvýznamnějších současných malířů moderního umění mezinárodního formátu, Jiřím Georgem Dokoupilem. A jak to má půvabná topmodelka s vařením?

„Samozřejmě doma vařím, vždyť mám tři děti. Vařím prakticky každý den. Nejen proto, že mě to opravdu baví, ale považuji společné vaření s dětmi za velmi příjemně strávený čas. A říká se přeci, že láska prochází žaludkem. Tak s chutí vařím i pro partnera,“ prozradila Daniela Peštová, která novou lásku našla v kuchyni, což asi jejímu partnerovi Paľovi vadit nebude. Zda jsou Daniala a Pavol manželé, vědí jen oni dva, ale každopádně tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyzu a daniela po 17 letech vztahu věří, že láska na celý život existuje.

Pouze na jediný den byla v Praze k vidění unikátní Bubblekitchen, když se podařilo přesvědčit jednoho z nejvýznamnějších současných malířů moderního umění mezinárodního formátu, Jiřího Georga Dokoupila, aby se ujal jejího dekorování. Jedná se o spojení umění, špičkového designu a top gastronomie.

Nečekanou podívanou si nenechal ujít ani Zdeněk Pohlreich, který se postaral na milionářské party o skvostné menu. „Já mám velmi rád v kuchyni funkčnost a praktičnost,“ řekl Pohlreich. Na party připravil přímo před zraky návštěvníků skvělé menu složené z řady různých tapas. „Mám rád, když je jídlo připravené rychle a z kvalitních surovin, jejichž chuť zůstane zachována. Tapas jsou jedním z typů jídel, kde toho jde dosáhnout velmi lehce,“ popsal český šéfkuchař, gastronom a moderátor pořadů o vaření.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová