Reklama
Reklama
 České celebrity 

Moderátorka Renáta Czadernová poprvé ukázala dceru Adélku

15. března 2017 04:48
Moderátorka Renáta Czadernová (32) nedávno porodila a už je opět žhavá do práce. Už v květnu by se chtěla do televize vrátit.

„Není to tak, že bych se dceři nechtěla věnovat, ale práce mi začíná chybět. Adélka je moc hodné dítě, dobře spinká i v noci, takže únavu zatím na sobě nepociťuji. V květnu by mi měla končit mateřská, tak bych se ráda vrátila do práce,“ přiznala šťastná maminka.

Renata malou Adélku přivedla na svět v polovině prosince a krátce po odchodu z porodnice už byla štíhlá jako proutek. „Já jsem ani moc nepřibrala a to co jsem nabrala, to jsem nechala téměř vše v porodnici. Asi mám to štěstí, že nemusím kila navíc řešit. Sama jsem totiž moc nekojila, Adélku jsem skoro od začátku přikrmovala,“ řekla moderátorka, která se přišla podívat do televize na své kolegy.

„Ještě jsem tu od porodu nebyla, hodně jsem se těšila. Navíc jsem tu měla schovaný kočárek, který je úžasný v jedné věci, má totiž samopohon. Je to totiž elektrokočárek a co je pro mě úžasné, má ohřívačku na mléko. Vzhledem k tomu, že Adélku musím ještě každé tři hodiny krmit, nemám moc možností si mléko ohřát, takže to byl důvod, proč jsem si kočárek pořídila,“ pochvaluje si Czadernová.

Na další miminko zatím moderátorka nepomýšlí, přesto by u jednoho nechtěla zůstat. „Určitě s partnerem plánujeme dalšího potomka, ale zatím je na pořadu dne naše Adélka. Je to náš uzlíček štěstí, nemůžeme se jí nabažit. Často se mě lidé ptají i na svatbu, ale ani tu zatím nehrotíme. Je nám s Michalem takhle dobře,“ dodala. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová