Reklama
Reklama
 České celebrity 

ANDREA KALIVODOVÁ dostala skvělu vychytávku! Tohle by si přála snad každá maminka!

13. března 2017 05:08
Operní zpěvačka Andrea Kalivodová (39) má nejen štěstí na tři krásné muže, ale má i úžasnou sestru. Denisa, která je podnikatelkou, pořídila své sestře první samojezdící kočárek. „Mám úžasnou sestřičku, která myslí na moje zdraví. Jelikož jsem po dvou císařských řezech, nesmím moc tahat nic těžkého, proto mi pořídila elektrokočárek. Dokonce ho prý mám jako první na světě,“ pochlubila se operní diva.

„Nikdy jsem nevěděla, že něco takového existuje a dokonce to pochází i z českých laviček. Čeští konstruktéři totiž stvořili první inteligentní elektrokočárek na světě! Mě se na něm líbí i ta možnost, že si mohu v kočárku nabíjet i telefon či ohřívat mléko. Je to velmi praktické,“ pochlubila se Andrea.

Ta jen krátce po porodu vyrazila na premiéru muzikálu Ples upírů, kde ukázala dokonalou postavu. „Lidi pořád řeší poporodní kila. Já jsem žena, která si z váhy nedělala hlavu nikdy. Je pravda, že po druhém porodu mám nadbytečná kila rychleji dole, ale určitě to není má priorita,“ přiznala.

Andrea se nedávno přistěhovala do nového domu, kde si s celou rodinou užívá společné dny. „Teď jsme zrovna všichni nastydlí, ale už se těšíme, až vyrazíme na výlet. Mě sice začínají pracovní povinnosti, ale čas na své tři muže, si udělám vždy a moc ráda,“ říká. Do pracovního kolotoče zatím nechce operní diva naskočit moc rychle, ale pomaličku už pracuje.

„Díky manželovi mohu dělat práci, která mě baví. On je naprosto úžasný. Velmi mi pomáhá a já ho za to nesmírně miluji a obdivuji. Dokonce kočárek, který byl pro mě překvapení, tak se sestrou vybíral. On totiž nejvíc ví, co se nám hodí a jaká barva se mi líbí,“ dodala Andrea.

A jak si svého malého brášku užívá starší syn? „Andrian Sebastiana miluje. Pořád říká, že je to jeho malej bráška. Je moc krásný, jak se ti dva kluci mají rádi. Musím přiznat, že prožívám nejkrásnější období mého života,“ pochvaluje si své rodinné štěstí Kalivodová. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová