Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krásná Simona Krainová už naštěstí do nemocnice nemusí!

30. října 2016 02:18
Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem přišli podpořit oficiálním otevření nového moderního centra komplexní preventivní medicíny, jehož program vám pomůže odhalit potenciální rizika vzniku vážných onemocnění na jednom místě během jednoho dne!

Aktuálně v nemocnici bez vyžádání ošetřujícího lékaře řada vyšetření není vůbec dostupná. Případně je můžete absolvovat postupně, což může být časově velmi náročné. Většinou ale platí, že se vám budou věnovat až ve chvíli, kdy nastane nějaký problém. To už ale může být pozdě.

„My ženy jsme zodpovědnější, a i když Karel není žádný flákač, nechá si poradit a přišel se mnou. Tím, že jsem máma, tak se o to svoje zdraví zajímám víc než kdy dřív. A nyní, když opravdu můžete během jedné návštěvy absolvovat to, co by trvalo měsíce v klasické nemocnici, už není výmluv prevenci zanedbávat,“ přiznala Simona.

„Je to tak, jednak chlap by se určitě měl po čtyřicítce hlídat, ale taky mám 3 děti a chci tady být pro ně co nejdéle. Je opravdu skvělé, že existuje prevence jako tady na Klinice Yes Visage, kde vám to nezabere déle než den,“ potvrdil její manžel Karel Vágner.

Preventivní program je sestavený zvlášť pro muže a ženy, kde kromě jiných specifik se u pánů lékaři zaměří na rizikové faktory spojené s onkologickým onemocněním prostaty, u žen potom na rakovinu prsu. Klientky se také v průběhu vyšetření naučí, jak si preventivní vyšetření pohmatem provádět pravidelně doma.

Dnešní uspěchaná doba prevenci zdraví nepřeje a je také původcem mnoha onemocnění. Zároveň ani nenahrává potřebné prevenci. Málo času, složité objednávání u lékařů, čas strávený v čekárnách a další dlouhé čekání na výsledky. Proto často prevenci zanedbáváme. Pokud to chcete změnit i vy, zkuste centrum kompletní prevetivní medicíny. Může to být také originální dárek. Vždyť přece každému přejeme hlavně hodně zdraví!

Preventivní vyšetření je dostupné na Klinice YES VISAGE od října 2016. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová