Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krainová otevírá novou kapitolu své úspěšné kariéry: Přichází s novinkou, která vás potěší!

24. října 2016 02:06
To že je topmodelka Simona Krainová velmi úspěšná žena, ví asi každý. Na vrcholu popularity se drží již téměř tři desetiletí a za ten čas předváděla nejen pro světoznámé značky, fotila pro magazíny zvučných jmen, ale stala se tváří desítek produktů. Nyní však přichází s vlastním merchem, který nazvala velmi jednoduše a příznačně - bySimona.

BySimona je odpovědí na reakce fanoušků na sociálních sítích, kde tahle blond diva patří mezi nejvlivnější české osobnosti. Na Facebooku sleduje Krainovou více než 131 000 lidí, na Instagramu je to až 248 000 followerů!

"Moji fanoušci na sociálních sítích jsou pro mě tou nejkrásnější a zároveň nejdůležitější zpětnou vazbou. Právě proto jsem se rozhodla vstoupit do pro mě dosud neprozkoumaných vod," zhodnotila své rozhodnutí Simona.

Krásná topmodelka zároveň spouští i webovou stránku bysimona.cz, kde si budou moci všechny produkty bySimona zájemci objednat jak ze Slovenska, tak i z České republiky!

"Kolekce bySimona je pro mě posunem v kariéře někam, kde se sice cítím jako ryba ve vodě, zároveň do těchto vod vstupuji opatrně, s pokorou a bez velkých očekávání. První vlaštovky v podobě spolupráce s časopisem ELLE se ukázala jako správná cesta. Proto věřím, že bySimona bude mým nejvěrnějším dělat stejnou radost, jakou dělá mně,“ dodává modelka.

První ochutnávka pod značkou bySimona vznikla právě ve spolupráci s magazínem ELLE, kdy se tričko s fotografií Krainové vyprodalo za neuvěřitelné dva dny. "Věřím, že prostřednictvím značky bySimona potěším své fanoušky, protože právě jejich reakce, otázky a zprávy, které denně dostávám, byly tím spouštěčem, proč jsem se rozhodla vydat se na tuto krásnou a objevnou cestu," popsala začátky vzniku nového nápadu.

Pokud chcete i vy některý z originálních kousků vlastnit nebo obdarovat někoho z blízkých o Vánocích, podívejte se na výběr zde a neváhejte si objednat mikinu či tričko by Simona. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová