Reklama
Reklama
 České celebrity 

Zbláznili se? Pavel Liška a Bára Poláková si jedou pěknou psychárnu!

21. října 2016 01:48
Herecký pár Pavel Liška a Bára Poláková, která se proslavila především singlem Nafrněná, za který získala Cenu Anděl, se tentokrát nesetkali doma u dcerky Ronji, před filmovou kamerou ani na prknech, co znamenají svět, ale před objektivem fotografa Petra Kurečky. A byla to pěkná psychárna!

Pavel Liška a Bára Poláková dokazují, že si rozumějí nejen v práci a doma, ale také se spolu umí dobře pobavit.

Pro kalendář Proměny 2017 s tématem Slavné filmové plakáty se Pavel proměnil v šíleného spisovatele Jacka Torrance a Bára se převtělila v jeho ženu Wendy z filmu Osvícení.

Pavel se tváří hrozivě, že i fotograf si udržuje znepokojený odstup, a když se podíváme na absolutně autentickou Báru Polákovou, která vypadá, že by se v ní nejlepší chirurg nožem, který drží v ruce ani krve nedořezal, po zádech všem v ateliéru přeběhl mráz.

Na otázku jak se cítila při focení plakátu kultovního filmu Osvícení, kde máte v očích strach a v ruce nůž nám Bára odpověděla: „Byla to sranda. Rozhodně jsem při focení necítila ani strach ani nebezpečí, moc jsme si to užili. A že jsem měla hrát strach z Pavla? Z něho jsem nikdy strach neměla a doufám, že ani nikdy mít nebudu. To spíš strach o něj než z něj... Projekt Nadace Archa Chantal jsem již znala. Do kalendáře Pavel už jednou fotil a moc se mi ten nápad a koncept líbil. Moje nejoblíbenější proměny jsou asi paní Vlasta Chramostová jako Winston Churchill a sama paní Chantal jako Kloboučník,“ zhodnotila focení Bára.

Pavel Liška ke své postavě Jacka Nicholsona řekl: "Jack Nicholson je... Jack Nicholson!!! Líp to říct neumím. Vůbec to nebylo lehký ten jeho šílenej výraz nějak trefit. Je tak šílenej, že buď sem se přiblížil těm očím a pak mi zas neštymovala huba, a když jsem jakž takž trefil hubu, tak ty oči zas byly úplně mimo. No a Kalendář Proměny znám a mám ho rád roky. Navíc jsem kdysi měl tu čest vyzkoušet si Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku."

Jestli se večer, po tomto focení, Pavel vrátil domů a pronesl hlasem Nicholsona -“ jsem doma lásko“, určitě bychom nechtěli být v Bářině kůži... 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová