Reklama
Reklama
 České celebrity 

Anife Hassan Vyskočilová opět v rukou plastického chirurga! Má nová prsa!

14. října 2016 02:37
Hrdá majitelka kavárny, Anife Vyskočilová, podstoupila na prestižní klinice další plastickou operaci prsou, tentokrát ze zdravotních důvodů. Opět se svěřila do rukou prověřeného plastického chirurga MUDr. Issama Al Awy, který byl také u první operace a temperamentní Anife velmi dobře zná!

Hlavním důvodem, proč se Anife rozhodla modelaci prsou podstoupit, jsou především zdravotní komplikace. Bujný dekolt je příčinou velké bolesti zad, kterým je potřeba trošku ulehčit. Lékaři jí dali na výběr, buď zádům odlehčit zmenšením poprsí, nebo by ji čekala znovu operace zad. „Další operaci páteře bych se ráda vyhnula, hledám tedy efektivní řešení, jak zádům ulehčit. Na pořadu dne je tedy modelace poprsí za účelem zmenšení,“ povzdechla si Anife.

Ze zákroku nemá obavy. Svěřila se do rukou svého dlouholetého přítele, plastického chirurga Kliniky YES VISAGE, MUDr. Issama Al Awy, protože naprosto mu důvěřuje. „Je potřeba poprsí celkově zvednout, použít menší výplň a zádům tak odlehčit. Použijeme stejný postup jako u první operace, abychom nevytvářeli další jizvy. Výsledek bude dokonalý. Jediné, čeho se obávám, je, jak udržet temperamentní Anife po operaci v klidu,“ usmívá se plastický chirurg.

A co Anife po zákroku čeká? Slibuje, že bude po celých 6 týdnů odpočívat v Německu u svého přítele. „Kavárnu budu muset na nějakou dobu ze zdravotních důvodů prostě zavřít, protože si tu nejraději všechno dělám sama. Teď to chvíli nepůjde.“ Věříme, že Anife tentokrát rady lékařů poslechne a bude brzo fit! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová