Reklama
Reklama
 České celebrity 

Luxusní svatba topmodelky Terezy Maxové: Jedna svatba, dvoje šaty! Podívejte na tu nádheru.

08. října 2016 02:24
Pětačtyřicetiletá topmodelka Tereza Maxová si o víkendu řekla své životní ANO s dlouholetým partnerem tureckým miliardářem Burakem Oymenem, který je o dva roky mladší. Novomanželé si užili krásný romantický obřad a následně divokou afterparty v kruhu nejbližších.

V sobotu se na pláži v tureckém Bodrumu konal romantický obřad se vším všudy. Hosté si užili šumění moře, nevěsta s ženichem pluli na loďce v mořských vlnkách, a hlavně se se svými přáteli a rodinou pěkně odvázali na afterparty.

Svatba Terezy Maxové byla mimo jiné přehlídkou Češek z nejvyšší modelingové ligy. Mezi kráskami se objevily jako například Daniela Peštová (45), Veronika Vařeková, Karolína Kurková (32) a Eva Herzigová (43). Bylo opravdu na co koukat!

Kromě krásných žen a krásného prostředí byli k vidění i dvoje nádherné šaty, které na sebe Tereza oblékla. Svatební šaty si nechala Maxová šít na míru a pocházely z dílny italského návrháře Francesca Scognamiglia.

Druhé šaty, které ve svatební den krásná Tereza oblékla ji také neskutečně slušely. Hedvábnou transparentní róbu s ruční květinovou výšivkou od Alberty Ferretti už jsme ale jednou viděli. Na filmovém festivalu v Benátkách ji oblékla její kamarádka Eva Herzigová. Na svatbu naštěstí Herzigová dorazila v jiných šatech. A Tereza Maxová v nich vypadala opravdu úchvatně! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová