Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Těhotná Janet Jackson v ohrožení! Do porodu musí ležet! Přibrala už 45 kilo.

14. září 2016 08:30
Sestra Michaela Jacksona Janet Jackson se navzdory pokročilému věku rozhodla otěhotnět. V padesáti letech musela zpěvačka podstoupit náležitou hormonální přípravu a i tak je její první těhotenství rizikové.

Proto musí Janet zbytek gravidity strávit na lůžku a nesmí téměř vstávat! Čekat první dítě v padesáti není jen tak. Rizika nedonošení zdravého miminka jsou veliká a Janet Jackson nechce nic podcenit. Proto dbá všech rad svých lékařů, kteří jí doporučují především klid. Zpěvačka v podstatě neustále leží. Kvůli tomu už údajně přibrala závratných 45 kilogramů, z čehož pochopitelně její lékaři vůbec nejsou nadšení.

Janet se vdala za jednačtyřicetiletého katarského miliardáře Wissama Al Manu, honosnou svatbu za miliony měli přímo v ženichově rodném Kataru. Otcem bude jejího prvního potomka bude právě její manžel, byznysmen Wissam Al Mana.

Rodačka z Indiany v dubnu odložila světové turné Unbreakable, aby se mohla připravit na příchod potomka. Fanouškům se omluvila takto: „Hej, vy, lidi, 31. srpna jsem zahájila světové turné Unbreakable. Nejprve chci poděkovat všem svým fanouškům, že přišli a viděli má vystoupení, lidi, díky vám to bylo zábavné každou jednu noc. Jsme v druhé části turné a došlo k náhlé změně a já si řekla, že je podstatné, abyste se vy jako první dozvěděli, co se děje. S manželem plánujeme rodinu, takže musím turné odložit. Prosím, pokud můžete, pokuste se pochopit, že je to teď opravdu důležité, že musím vypnout, lékaři mi to nařídili, ale nezapomněla jsem na vás, budu pokračovat v turné, co nejdříve to bude možné.“ 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová