Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sexy Aneta Vignerová předvedla své nekonečně dlouhé nožky. Tahle kráska sama dlouho nebude!

18. září 2016 05:32
Vždy usměvavá modelka s mandlovýma očima a nádherně bohatou hřívou Aneta Vignerová je krátce po rozchodu s fotbalistou Michalem Zemanem. Už jednou se Aneta s Michalem rozešli a po čase se k sobě opět vrátili, teď to ale vypadá na trvalý rozchod.

Osmadvacetiletá modelka je nyní sama a plně se věnuje sama sobě, práci a užívá si života.

Aneta v létě procestovala s přáteli snad celou Českou republiku. I když zahraniční dovolenou pohledná modelka naplánovanou neměla, na konci léta se rozhodla, že si udělá tak trochu radost a vyrazila na nákupy do Milána. Anetu jsme zastihli na letišti, kde si čekání na letadlo krátila svou oblíbenou kávou a telefonáty s kamarádkami.

"Letos jsem si užívala hlavně krásná místa v naší domovině, trochu si zařádila a hlavně odpočinula od chlapů. Teď se ještě stavím na skok v Itálii na nákupy,“ prozradila nám s úsměvem na tváři sympatická Miss.

Krásná Vignerová si uvědomuje, že další chlap by měl být ten pravý, ale těžkou hlavu jí to rozhodně nedělá. O nápadníky totiž rozhodně nemá nouzi. "Nabídek je dost a je to milé, protože člověku to hned zvedne sebevědomí. Táhne mi na třicet, už by to asi chtělo nějak zakotvit. Příští muž v mém životě by měl být ten definitivní, se kterým založím rodinu. Ale neřeším to. Po rozchodech jsou to vždycky stejné a trapné fráze. Budu se opakovat, užívám si léta, neřeším to. Teď mám konečně nový byt, tak uvidíme, jak to bude dál," uzavřela Aneta. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová