Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kuchařová prozradila, jak se po svatbě opravdu jmenuje! Ale asi zase kecá...?!

06. července 2016 03:00
Komedie Táni Kuchařová a Ondřeje Brzobohatého,tedy Gregora, pokračuje. Zatímco se herec a hudebník nechal před časem přejmenovat, nyní se ukazuje, jak se oba - jako manželé jmenují. Ovšem Miss Woerld 2016 to má nějaké pomotané. Nebo, že by takzvaně "kecala"?

„Nehleďte prosím na zápisy ve veřejných registrech, které mají bohužel v české legislativě spoustu bariér a omezení, a přijměte naše jména tak, jak je cítíme a jak se jimi chceme nechat oba dál, jako manželé, titulovat," napsala Táňa Kuchařová na facebook.

A dále prozradila, jakže se novomanželé jmenují. "Tedy Ondřej Brzobohatý Gregor a Taťána Kuchařová Gregor (ve zkrácené verzi pro zahraničí Ondřej B. Gregor a Taťána K. Gregor a, ano, v občankách „pouze“ jako Gregor.) Nezáleží přeci na tom, co si neseme v dokladech, ale v srdci,“ píše Táňa i Ondřej.

Jenomže, má to háček. Pokud si žena chce vzít příjmení po svém muži, což v tomto případě modelka udělala, nemůže se jmenovat Táňa Kuchařová - Gregor, nýbrž Táňa Gregor Kuchařová, případně Táňa Gregorová. Nikoli opačně. Takže opět nevíme, jak to vlastně je.

A ještě jeden vzkaz dali novomanželé všanc: Jsme vám, přátelé, ještě jednou vděčni za podporu, kterou nám prostřednictvím našich stránek projevujete. Věřte, že pro nás podpora slušných lidí mnoho znamená a že to jediné, co má v dnešní době ten skutečně jediný smysl, je láska,“ dodali manželé "Gregorovi" s přáním hezkého léta!  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová