Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Joey ze seriálu Přátelé sbalil o 17 let mladší producentku. Charismatický Matt LeBlanc je stále sexy!

02. července 2016 03:01
Americký herec nominovaný na cenu Emmy a držitel jednoho Zlatého glóbusu, jehož nejznámější role je Joey Tribbiani v seriálu Přátelé platil vždy za pořádného svůdníka. A to i v oblíbeném seriálu Přátelé a seriálu Joey.

Právě díky svému pověstnému šarmu byl před zahájením herecké kariéry Matt LeBlanc modelem. Dnes již pětačtyřicetiletý štramák Matt LeBlanc sbalil o sedmnáct let mladší producentkou pořadu Top Gear Auroru Mulliganovou.

I přes to, že má románek s producentkou, hrozí, že z pořadu Top Gear odejde! Nemůže totiž vystát chování jeho kolegy padesátiletého Chrise Evanse. Chris je prý ke všem členům štábu příliš hrubý. A tak dal štábu nůž na krk. Buď on a nebo Chris. Matt si chování svého kolegy nechce nechat líbit, protože prý je na takové zacházení už trochu starý a nemá to zapotřebí.

Matt LeBlanc a Chris Evans se coby moderátoři nového Top Gearu poprvé představili tento rok v květnu. Moc dlouho jim tedy spolupráce nevydržela. Což pro sympatického herce a představitele trošku natvrdlého Joeyho není moc příjemné. Pořad Top Gear mu totiž dost přirostl k srdci. Pravděpodobně ale ne proto, že by ho to až tak bavilo, ale kvůli udajnému románku s jednatřicetiletou producentkou pořadu Aurorou Mulliganovou.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová