Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Hvězda filmu Věčně mladá Blake Lively snad nikdy nebyla krásnější! Uhodnete, co za jejím půvabem stojí?

28. června 2016 02:17
Osmadvacetiletá americká herečka Blake Lively se s o jedenáct let starším manželem hercem Ryanem Reynoldsem o soukromých věcech s médii příliš nebaví. Dlouho tajili i jméno prvorozené dcery James. Stejně jako její fotografie, které jsou opravdu velkou vzácností.

Stejné to zřejmě bude i s jejich druhým potomkem, jehož očekávání už se ale nějaký ten pátek utajit nedá. A právě těhotenství Blake ohromě sluší! Herečka snad nikdy nebyla krásnější!

Blake Lively by si na sebe mohla obléknout i pytel a stále bude půvabná. Blake teď prožívá s manželem krásné období, čekají miminko, roste její bříško, ale na kráse jí to vůbec neubírá, spíše naopak. Herečce těhotenství evidentně svědčí.

Hvězda filmu Věčně mladá nebo seriálu Super drbna v minulosti uvedla, že si nikdy nedovedla představit, jak moc se její život změní po narození dítěte. „Je to úplně jiné a tak úžasné. Ale je legrační, že úplně jinak přemýšlíte. Na všechno nahlížíte tak, aby se vaše dítě cítilo bezpečně. A zkoumáte, jestli má hotel dostatečně bezpečný balkon a okna,“ svěřila se v pořadu Live.

Reynolds se před časem nechal slyšet, že je pro něj dcera stejně jako manželka tou nejdůležitější osobou na světě a moc rád by ji uchránil od mediální pozornosti.

Vypadá to, že Blake a Reynolds mají pohádkově šťastné manželství. A určitě i díky štěstí, které teď herečka prožívá, je tak krásná a půvabná. Jejím překrásným doplňkem je totiž neustálý úsměv na tváři... 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová