Reklama
Reklama
 České celebrity 

Honza Musil si nedá pokoj a k rozumu asi nepřijde! Skoro v padesáti se bude zase "ženit"!

04. května 2016 11:40
Moderátor Honza musil asi nedospěje a patrně jeho naivit a je čím dál hlubší. Poté, co se nedávno rozešel se slovenským fotografem Stefanem a nabalil si o 22 let mladšího zajíčka Jakuba, také rodáka ze Slovenska, se rozhodl, že to stvrdí oficiálně papírem! Bude se ženit, do třetice všeho dobrého a zlého.

Otázkou je, zda dobrého nebo zlého, protože si Musil, který za necelé dva roky oslaví padesátiny, bude brát 26letého mladíka. S tím bydlí pár měsíců a hned ví, že je to ten pravý.

"To Honza věděl u všech a jak to dopadlo. Jenomže až na Patrika, s kterým se rozešel vloni, všechny k šípku poslal on. Teď si našel zajdu a je s ním šťastný. Všichni mu to přejeme, jen si asi neuvědomuje, že za deset let mu bude skoro šedesát a jeho kluk bude v nejlepších letech," myslí si kamarádka Musila.

Poprvé se Musil ženil před více jak třiceti lety se svou ženou, s níž má dvě dcery. Jedna dokonce čeká miminko a tak bude moderátor už i dědečkem. Podruhé se pak "ženil", respektive uzavíral registrované partnerství před lety s partnerem Jakubem. S tím dokonce provozoval jeden z pražských gayklubů. Ani tenhle vztah nevydržel a teď do toho na podzim chce praštit zase.

"Jsem o něm přesvědčený, že je to ten pravý! Proto jsme se dohodli, že se v září vezmeme. Bude to určitě v Čechách," nechal se Musil slyšet.

Svůj vztah prý dlouho tajili, tvrdí Musil. Jenomže si jaksi nevidí do úst. Asi čtrnáct dní poté, co poslal k vodě slovenského fešáka Štefana, se začal objevovat na akcích právě s mladým blonďákem. Svůj vztah museli nejprve prý vybudovat na pořádných základech, než oficiálně potvrdili, že jsou partneři. No tak snad to Honzovi tentokrát skutečně vydrží na co nejdéle!  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová