Reklama
Reklama
 České celebrity 

Proč holky nechtějí Adama?

03. května 2019 16:42
Zpěvák a herec Adam Mišík má v poslední době trable s láskou. Skoro to vypadá, že holky prostě nechtějí, navzdory jeho šarmu a úspěšné kariéře. Mišík dostal před několika měsíci kopačky od své nyní již expřítelkyně, modelky Diany Kratochvílové. Ta mu sice ještě chodila fandit na Stardance, před koncem roku už byl ale Mišík sám.

Mišík je mladý a má velké ambice v čemkoliv, co zrovna dělá. Možná, že až nezdravé ambice, což z něho dělá v některých situacích spíš namyšleného frajírka, než umělce, který na sobě pracuje. Ve svoji kariéru věří natolik, že dokonce nemá ani střední školu a "pyšní" se pouze základním vzděláním. A že mu to nevadí, svědčí právě o jeho frajírkovství. Není se co divit, že vzdělání byla jedna z věcí, které Dianě na Mišíkovi vadila. Sama totiž studuje vysokou školu a myslí na časy, které přijdou poté, až nebude modelkou. "Já prostě školu ke svému povolání nepotřebuju, i když i na tento obor školy jsou,“ přiznal s jistou dávkou hlouposti Mišík.

A teď Adama poslala k vodě i úřadující Miss Czech Republic Denisa Spergerová, se kterou se obevil na udílení hudebních cen Anděl. Ta k rozpadu vztahu stručně řekla, že zkrátka měla s Mišíkem na některé věci rozdílné názory. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová