Reklama
Reklama
 České celebrity 

Janek Ledecký si užil mejdan v bývalém železářství

06. dubna 2019 09:23
Praha se již delší dobu řadí mezi světové metropole, ve kterých je možné navštívit legendární síť restaurací, kterou jsme kdysi západním zemím mohli jen závidět. Slavný řetězec zde svou pobočku otevřel před deseti lety. A teď tenhle podnik slavil své kulaté narozeniny velkolepým mejdanem, na který dorazila řada českých celebrit. Party si nenechali ujít Janek Ledecký, Adam Mišík, Vladimír Polívka, Vilém Čok nebo Mariana Prachařová.

Na rockové oslavě nechyběla živá muzika nebo krájení narozeninového dortu. Tohoto slavnostního aktu se ujal právě zpěvák Janek Ledecký, který má k podniku speciální vztah. „Na Starém Městě bydlím od svých devatenácti let a ještě si moc dobře pamatuji, když na tomto místě bylo železářství. Hodně jsem tady nakupoval, protože jsem si tou dobou zařizoval byt. A v životě by mě nenapadlo, že tady jednou bude takovej mejdan,“ uvedl Janek s úsměvem. Janek Ledecký se aktuálně připravuje na svoje první velké akustické turné. „Všechny naše notorické známé písničky jsme oblíkly do akustického kabátu a přidali ještě pár písní, které naprosto zbožňuju třeba od Boba Dylena nebo Rolling Stones,“ prozradil. Jeho vystoupení budou také specifická prostředím, ve kterém se budou odehrávat. „Já jsem s muzikou začínal v hospodě, takže jsem chtěl i to turné pojmout v tomto duchu. Až se před diváky otevře opona, čeká je velké překvapení, protože se rázem ocitnou v hospodě a dostanou pivo,“ doplnil Ledecký.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová