Reklama
Reklama
 České celebrity 

Porotkyně Talentu popírá zálety s Prachařem

24. dubna 2019 15:32
Agáta a Jakub Prachařovi zřejmě prožívání těžkou krizi manželství. Poslední kapkou pravděpodobně byla anonymní esemeska, která Agátě zvěstovala manželovu nevěru.

„Bylo to před 2-3 roky, když Jakub byl v Bratislavě na natáčení Talentu. Spal v hotelu, kde jsem pracoval, a ráno, když na něj čekalo auto, aby ho odvezlo na vlakové nádraží, tak stále nešel. Šel jsem tedy zaklepat na jeho pokoj a říct mu, že na něj čeká auto. Slyšel jsem ženské zvuky a oba asi víme z jaké činnosti. Po chvíli přišel dolů na recepci, nastoupil do auta a odešel. O pár minut později sešla ze stejného poschodí Diana M., ale ona na hotelu pokoj na své jméno neměla, jen Jakub. A z toho vychází jen jedna věc," napsal anonym Agátě do sms zprávy, kterou následně zveřejnila na sociálních sítích.

Sama slovenská herečka Diana Mórová se pro Extra.cz vyjádřila jasně s tím, že s Prachařem žádný románek neměla. Ovšem neodpustila si rady do Agátina manželství. „Měli by si to mezi sebou domluvit a vyříkat si to kulantně. Když někdo někoho podvádí, udělá to tak, aby se to ta druhá osoba nedozvěděla. A děje se to každému třetímu, ne? Ale když se dva mají rádi, vždy spolu zůstanou. Třetí osobu v tom prostě není třeba hledat. Vztah jim to nezachrání, ani to neurychlí rozchod. Tentokrát by se už buď měli dát do kupy, nebo to vyřešit jinak. Problém je u nich dvou, ne u nikoho jiného.“ řekla Mórová. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová