Reklama
Reklama
 České celebrity 

Agáta Prachařová obdivuje svoji babičku. Je jí už 94 let a energie má na rozdávání

18. února 2019 17:18
Agáta Prachařová už pilně připravuje svůj nový televizní pořad s názvem Máma nad věcí. Ten mapuje vše kolem dětí od těhotenství, přes porod, péči o kojence, až po začátky výchovy a nástup do školy. Nebudou chybět zábavné rubriky, které potěší malé diváky, nebo rubrika Vaření, ve které Agáta vaří nejen pro děti a s dětmi, ale prozradí také osvědčené recepty pro celou rodinu. Na pomoc si navíc přizvala svého syna Kryšpína či svou 94letou babičku.

A právě ke své babičce chová Agáta obrovský obdiv. "Babičce je 94 let, takže ji mohu obdivovat ve všem. Hlavně jaká v tom věku je. Kdejaké padesátileté ženy nemají takový elán, odhodlání, radost ze života a energii jako ona. Ačkoli si myslím, že jsem dobrá kuchařka, s jejími zkušenostmi se to nedá srovnat, takže proto mi v pořadu Máma nad věcí pomáhá hlavně v tomto." svěřila se Prachařová.

Velkým pomocníkem je ale Agátě taky její sedmiletý syn Kryšpín. "Pomáhá doma rád s vařením. Je pro něj skoro až svátost, když dostane do ruky nůž, čímž dostane zodpovědnost a důvěru. Samozřejmě ho při tom bedlivě pozoruju, ale je důležité v dětech budovat právě pocit zodpovědnosti a poskytnuté důvěry." prozradila Agáta. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová