Reklama
Reklama
 České celebrity 

Modelka Andrea Kalousová se změnila k nepoznání! Co to se sebou provedla?

31. ledna 2018 05:04
Krásná modelka a misska Andrea Kalousová už svoji lásku k internetovému buřiči Kazmovi přestala dávno skrývat. Pár spolu odletěl na dovolenou do Thajska, kde si Andrea nechala naplést copánky, které změnily modelku k nepoznání.

A jak Andrea k novému účesu přišla? "Příběh je takovej, že jsme vyrazili do města na masáž a dopadlo to takhle no," upřesnila Andrea. Během své dovolené v Thajsku navštívili mimo jiné i Bangkok a vydali se také do sousední Barmy. Andrea si z Asie veze spoustu nových zkušeností. Největším zážitkem pro ni bylo setkání s opicemi. "Tak tohle byl můj nejkrášnější zážitek snad v životě vůbec. Člověk si teda furt musel hlídat kapsy, no teda vlastně všechno, protože né nadarmo se říká, "drzá jako opice". A zrovna tahle opička mi chtěla sundat i náušnice z uší," dodala modelka.

Velkým zklamáním pro Andreu byl pohled na to, jak se místní chovají ke slonům, kteří slouží hlavně jako turistická atrakce. "Stačilo mi jen projet kolem plotu, kde se malý slůně pohybovalo na malým kusu betonu. Přivázané řetězem kolem nohy s pár centimetry možného pohybu. Zvířata tady berou jen jako atrakci pro turisty a hlavně jako zdroj peněz," popisuje Andrea.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová