Reklama
Reklama
 České celebrity 

S maželem a syny sportovci musí Medková držet krok. Prozradila, jak se udržuje v kondici a krásná

25. května 2019 16:09
Mateřství jej pro maminku dvou dospívajících synů hlavní pracovní náplní. Klára Medková dala přednost rodině před prací modelky. „Modelingu se již něvěnuji, ale kdyby přišla nějaké zajímavá nabídka, určitě ji zvážím,” svěřila se nám.

Pravdou ale je, že se před objektivy fotoaparátů čas od času vrátí, když ji najmou dřější klienti, nebo osloví přátelé. Také z toho důvodu se snaží být stále v dobré formě. Pro manželku profesionálního fotbalisty Radka Kováče, se kterým vychovává syna Radka věnujícího se fotbalu a Davida, který propadl gymnastice, je tak nějak přirozené držet s rodinou svižný krok. „Nejvíc mě udržují ve fomě moji tři kluci,” smála se Klára a jedním dechem vyjmenovala své oblíbené aktivity: „Ráda cvičím, chodím na jógu a navštěvuji procedury v salonu Miracle. Přece jen mi už je pětařicet let a je třeba občas své tělo hýčkat.”

Kromě pravidelného pohybu dodržuje Klára zdravý jídelníček. „Od dětství nejím maso - žádné uzeniny, vepřová kolena, kuřecí ani žádné mořské plody. I když maso sama svým klukům vařím, tak sama ho nejím. Mám ráda zeleninové saláty, polévky a sladké, v tom se musím krotit,” říká Medková. Modelingu se již něvěnuji, ale kdyby přišla nějaké zajímavá nabídka, určitě ji zvážím. S první vicemiss ČR 2003 jsem se setkali právě na narozeninové oslavě jejího oblíbeného salonu krásy sídlícího na břehu Vltavy na pražském Smíchově. „Když mám možnost, tak si zajdu na masáž nohou a občas i dopřeju kosmetické ošetření,” říká Klára.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová