Reklama
Reklama
 České celebrity 

Hanka Mašlíková se chce dostat opět do formy! Dva měsíce po porodu císařem se pouští do cvičení

25. října 2017 05:57
Moderátorka, příležitostná modelka a nyní hlavně maminka Hanka Reinders je štíhlá jako proutek, ale svůj život si aktivní blondýnka bez pohybu neumí představit. A tak Hanka dva měsíce po porodu císařem zavelela ke cvičení a budování své sexy vypracované postavy.

S manželem Andrém jsou zvyklí pravidelně cvičit, a tak bylo jasné, že se fyzických aktivit nevzdá ani v těhotenství, natož po porodu syna Andrease.

Pětatřicetiletá moderátorka Snídaně s Novou se může pochlubit opravdu parádním tělíčkem, které chce v nejbližší době opět dovést k dokonalosti. „Muži, je čas začít makat. Jizva po císaři je už zahojena, můžeme pomalu zase blbnout. Cirkus Humberto s námi už počítá. A za pár let zapojíme i Andreaska,“ zavelela k pohybu odhodlaná maminka, která se se svými fanoušky často dělí o radosti, které jí přináší mateřství. Místo toho, aby ostatní matky sdílely její radost, nebo si z toho něco vzaly, tak na moderátorku občas pěkně útočí.

Velká vlna kritiky, obviňování a urážek se na moderátorku strhla hlavně za to, že se měsíc po porodu objevila na televizních obrazovkách. A to i přesto, že pracovala jen jednou týdně tři hodiny. Být veřejně známou osobností není občas jednoduché a někdy zkrátka přijdou chvíle, kdy slavní musí čelit lidem, kteří mají potřebu neustále poučovat a upozorňovat na chyby. Své o tom ví moderátorka a maminka Hanka Reinders, která se ale i přes občasnou kritiku snaží se svými fanoušky komunikovat a pozitivně motivovat jiné maminky. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová