Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sexy Vignerová oblékla proklatě hluboký výstřih!

18. října 2017 08:09
Módní přehlídka nemusí být vždy jen o krásných šatech. K něžnému pohlaví už od nepaměti patří také šperky. Zdobit se je pro ženy natolik přirozené, že jim to nikdo nemůže mít za zlé. Nejen proto tentokrát hrály na originální módní show hlavní roli drahokamy s diamanty. Šperky na sebe „oblékla“ také krásná modelka a Miss ČR 2009 Aneta Vignerová, která na přehlídku oblékla neskutečně sexy šaty s hlubokým výstřihem.

Co se šperků týče, je modelka Aneta Vignerová spíše nenáročná a pro běžné nošení dává přednost jednoduchosti. „Jsem výrazný typ, takže upřednostňuju decentní minimalistické šperky. Stabilně nosím jen náušnice a dva řetízky.“

Když však vyrazí do společnosti, vymění je klidně za výraznější kousky. „Občas třeba vyvětrám ručně vyráběné šperky s diamanty,“ dodala Aneta.

A jaký šperk by si tato kráska přála nejvíce? „Prsten od Arabely, který by mi plnil různá přání, ten bych chtěla,“ smála se. A vskutku jeden dárek dostala. Vysněný prsten to sice nebyl, ale zato to byl její první letošní narozeninový dort.

Anetě to na přehlídce opravdu seklo. Krásná tmavovláska oblékla rafinované šaty v barvě šampaň, ve kterých vynikla její postava. Pro svou skvělou figuru toho modelka mnoho dělat nemusí. S fyzičkou je na tom podle svých slov špatně a štíhlou postavu má prostě v genech. „Běhání jsem zkoušela, ale to mě tak nebaví. Uběhnu tři kilometry a zvracím!“ práskla na sebe nedávno. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová