Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Ivana Trump vydává knihu o svém životě! Jaké pikantnosti prozradí?

08. října 2017 06:45
Exmanželka současného prezidenta USA Donalda Trumpa Ivana Trumpová, rozená Zelníčková, je bývalá československá lyžařka a modelka. Rodačka ze Zlína se po boku Trumpa proslavila i ve Spojených státech.

Ivana Trump byla nejen krásná, ale také vzdělaná. Studovala na Univerzitě Karlově a hovoří pěti jazyky. Prvním jejím manželem se stal rakouský lyžař Alfred Winkelmeier, za kterého byla vdaná dva roky. V roce 1977 se provdala podruhé, tentokráte za amerického podnikatele Donalda Trumpa. Rozvedli se v roce 1992. A právě rozvod s Donaldem je jedním z hlavních témat její nové knihy.

Ivana Trump vydává knihu, v níž odhaluje hlavně období společného života s Donaldem Trumpem a popisuje i jejich bouřlivý rozvod. Osmašedesátiletá exmanželka současné hlavy Spojených států prozradila ale i další pikantnosti ze soukromí. Například to, že jejich nejstarší syn Donald Trump mladší s otcem nemluvil od rozvodu celý rok.

V knize s názvem Raising Trump, volně přeloženo jako Trumpovská výchova, která vyjde 10. října, také prozrazuje, jak se ona i jejich společné tři děti trápily jeho mileneckým vztahem s herečkou Marlou Marplesovou, kterou si později i vzal.

Možná se stane Ivanina knížka stane bestsellerem, protože mnoho lidí touží vědět, jak to mezi Donaldem a Ivanou doopravdy bylo a co všechno zažili. Otázkou však je, zda Ivana napsala do své knihy pravdu... 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová