Reklama
Reklama
 České celebrity 

Koptík obrátil: Hanu Gregorovou označil za starou bábu a začal dolejzat za bývalou!

01. října 2017 04:18
Když herečka Hana Gregorová mladého milence odkopla, snažil se jí omlouvat se a prosil o odpuštění. Když nereagovala, zkoušel to přes erotické básně ve kterých odhalil jejich soukromí. Když ani ty nepomohly, přišly na řadu výhrůžky a urážky. Pak zase na chvíli doprošování. Když ale pochopil, že herečka prostě zájem nemá, přišel s jinou taktikou.

Totálně obrátil a svou o mnoho let starší exmilenku ošklivě urazil a nyní prosí o odpuštění pro změnu u své bývalé ženy, s níž má dvě děti.

„Důležité je, že jsme pohromadě, a žádné intriky nás nerozdělí,” nechal se slyšet Koptík. Prý si se svou bývalou Pavlínou dali drink a vše si vyříkali. Jenomže poté, co on jí před dvěma lety opustil, si ona našla nového přítele. A to jí právě částečně vyčítá.

A jak to vypadá s milovanou Hanu Gregorovou? Tu sebevědomý mladík nazval doslova „starou bábou!" „Kráká na vás ta stará vrána? Asi přijde pěkná rána," napsal mimo jiné na svůj profil Koptík.

„Nejdříve Gregorovou vynáší do nebes, básní o ní a popisuje sex s ní, a pak jí nazve bábou? A to nevěděl před tím, že je stará? Je vidět, že je to jen vypočítavej šmejd,” vyjadřují se nevěřícně lidé v diskuzích na sociílních sítích.

Koptík Haně vyznával nehynoucí lásku a škemral, aby ho vzala na milost a najednou se zdá, jako by jí nemohl ani přijít na jméno. Což bude pravděpodobně oboustranné!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová