Reklama
Reklama
 České celebrity 

Poznáte dívku na fotce? Dnes patří k nejslavnějším ženám Česka!

09. února 2017 03:18
Narodila se 19. února 1973 v Havířově, po sametové revoluci v roce 1989 se zúčastnila castingu, který pořádala agentura Madison models, a jako začínající modelka odcestovala do Paříže, kde žila čtrnáct let a kde jí zastupovala jedna z nejprestižnějších modelingových agentur Karin models. Už víte, o koho se jedná? Ne? Tak pokračujeme...

Její tvář proslavily prestižní časopisy jako americký a francouzský ELLE, Marie Claire, Cosmopolitan a mnohé další. V roce 2001 ji dokonce Magazín Stuff uvedl mezi 50 ti nejvíc sexy ženami světa. Spolupracovala s předními světovými fotografy jako například s Helmutem Newtonem, Patrikem Demarchelierem či Bethinanem Rheimsem a stala se tváří kampaně Christiana Diora a kosmetických značek Biotherm a L’Oreal. Předváděla mimo jiné pro módní návrháře Yves Saint Laurent, Thierry Mugler, MAX MARA, Claude Montana.

V ČR nyní úzce spolupracuje s módní návrhářkou Kateřinou Geislerovou, která čerpá inspiraci především v Paříži. I ve svých téměř 44 letech je stále vyhledávanou tváří pro české, slovenské módní a lifestylové tituly. Je také velmi aktivní na sociálních sítích (FB a Instagram) a časopis Forbes jí zařadil na 46. místo nejvlivnějších Čechů na sociální síti. Moderovala pořady v mezinárodní televizi Fashion TV a American entertainment. U nás moderovala vlastní televizní talk show „Někdo to rád horké“. Hrála v několika českých celovečerních filmech: Kamarád do deště, Trilogie Byl jednou jeden polda, teď nově si zahrála jednu z hlavních rolí ve filmech Vybíjená a Dvojníci.

Pokud stále nevíte, o koho se jedná, tak my Vám to prozradíme. V kostce jsme Vám představili kariéru české topmodelky, moderátorky, příležitostné herečky a především maminky dvou synů, Simony Krainové. Ta je od roku 2010 provdaná za podnikatele Karla Vágnera ml., s kterým spolu vychovávají dva syny Bruna a Maxe. Modelka za pár dní oslaví 44. narozeniny, na což ale zdaleka nevypadá. Její postavu, nadhled a vitálnost by jí mohla závidět kdejaká pětadvacítka, no posuďte sami. Přinášíme vám totiž nejen exkluzivní fotky z dětství modelky, ale i současné fotky, kdy tráví hodně času se svou rodinou v zahraničí u moře.

„Jsem vyloženě letní typ, já i moje rodina milujeme teplo, moře a slunce. Není nic víc, než načerpat vitamíny přímo od moře a ze slunce. takže jakmile je to jen trochu možné, tak balíme kufry a letíme za teplem. Dříve jsme s Karlem moc neřešili, kam a na jak dlouho poletíme, vždy to bylo spontánní rozhodnutí, někdy i ze dne na den. S dětmi to ale takhle nefunguje, už musíme více plánovat a vše lépe organizovat, proto jsme rádi, když můžeme vyrazit na cesty s pomocí cestovní kanceláře. Je fajn, když se můžete na někoho spolehnout a téměř nic neřešit, přitom víte, že bude o celou rodinu na cestách dobře postaráno. Letos poletíme s Fischerem, u kterého si můžeme sami zvolit termíny dovolené a to i čas, kdy chceme třeba letět, tohle by ocenila určitě každá maminka“ říká modelka, která aktuálně plánuje jarní dovolenou v exotice.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová