Reklama
Reklama
 České celebrity 

Hanka Reinders Mašlíková se už nemusí stydět vzít si sukni. Co měla za problém?

04. února 2017 03:40
Je to problém, který trápí mnoho žen. Jedná se o estetickou nedokonalost, které se odborně říká mikrovarixy – tedy ty nejmenší křečové žíly. Většinou se nacházejí na zevních stranách stehen a přesně tam si je našla také moderátorka Hana Reinders Mašlíková. Vzhledem k práci, kterou se Hanka živí, chce vypadat perfektně, a tak se rozhodla nechat si nevzhledné žilky odstranit.

Čerstvě vdaná moderátorka je velice vytížená. Kromě toho, že je moderátorkou Snídaně s Novou, má svoji show v rádiu, kouzlí s Pavlem Kožíškem, se také nově připravuje na roli reportérky v muzikálu Rocky. Ovšem problém s malými žilkami už ji trápí zhruba dva roky a tak se ho konečně rozhodla vyřešit. „Byla jsem odhodlaná už v létě, že tento zákrok podstoupím, ale čekala jsem, až začne zimní období, kdy je nejlepší tyto malé zákroky absolvovat,“ vysvětlila moderátorka své počínání a načasování.

Vzhledem k tomu, že se jedná o dědičnou záležitost, neexistuje žádné doporučení, jak tomuto problému předcházet. Výhodnější samozřejmě je včasné vyšetření a okamžité odstranění této estetické vady v počátku. „ Myslím, že jsem se rozhodla akorát včas, nedošlo to tak daleko, že bych se musela stydět vzít si sukni nebo kraťasy, do mé práce v televizi by to skutečně nebylo moc vhodné,“ zažertovala Hanka.

I když jsou mikrovarixy hlavně dědičného původu, k podstatnému zhoršení může dojít užíváním kombinované antikoncepce s estrogeny a nadváhou, upozorňuje MUDr. Schütz. Proto je důležité při objevení prvních metliček ihned navštívit specialistu. Řešit žilky zavčasu znamená jejich odstranění, rychle a levně.

Hanka samozřejmě všechny rozhodnutí konzultuje se svým manželem trenérem Adrem Reindersem, za kterého se provdala minulý rok. „Manžel o zákroku ví a nemá s tím vůbec žádný problém. Já ani on jsme neměli ze zákroku strach, byla to rychlá a bezbolestná akce, “ upřesnila s úsměvem Reinders. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová