Reklama
Reklama
 České celebrity 

Novou Miss Universe se stala Francouzka. Češka Andrea Bezděková si ani neškrtla!

31. ledna 2017 02:52
První ročník Miss Universe se konal už v roce 1952 v kalifornském Long Beach. Tehdy soutěžilo jen 30 účastnic. Žádné české krásce se zatím světové finále této soutěže nepodařilo vyhrát.

65. ročník Miss Universe se konal 30. ledna ve filipínské Manile a v noci z neděle na pondělí se zrodila nová Miss Universe! Na pomyslný trůn krásy usedla pro tento rok nádherná Evropanka, Iris Mittenaere. Nová královna krásy bydlí v současné době v Paříži, kde studuje stomatologii. Kromě studia se ráda věnuje extrémním sportům, ale také vaření. Čtyřiadvacetiletá tmavovláska miluje cestování a sama sebe popsala jako svěží, zábavnou a pečující.

Ještě před zvolením Miss Universe Iris Mittenaere prohlásila, že pokud vyhraje, ráda by se stala ambasadorkou v oblasti dentální a ústní hygieny. Neobvyklé, co říkáte?

Druhou nejkrásnější dívkou byla v klání ve filipínské Manile zvolena Haiťanka Raquel Pélissier, která mimo jiné udělala silný dojem příběhem, kdy jí zemětřesení v roce 2010 změnilo život. Třetí skončila Andrea Tovar z Kolumbije.

Českou republiku zastupovala jednadvacetiletá Andrea Bezděková, která krátce po zvolení Českou Miss 2016 absolvovala plastiku nosu, ale ani ta ji nepomohla. Andrea porotu neoslnila a z více než osmdesátky účastnic se bohužel neprobojovala ani do první třináctky.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová