Reklama
Reklama
 České celebrity 

Takhle Jágr vyvedl přítelkyni na Halloween! Veronika se tetelila blahem.

25. října 2016 03:11
Halloweenskou party si na Floridě už v neděli užili Jaromír Jágr (44) s přítelkyní Veronikou Kopřivovou (25). Svátek zesnulých, který připadá na 31. října, ale zamilováný páreček vyrazil oslavit Halloween už teď a to s klukama z hokejové rodiny.

Jágr zvolil převlek za egyptského faraona, na hlavu si posadil zlatou egyptskou korunu a oblékl se do černé tuniky připomínající kimono nebo krátký dámský župánek. Ani Kopřivová to s množstvím látky na těle nepřeháněla a vypadala jako proklatě sexy faraonova otrokyně.

"Včera proběhla taková rychlo Halloween party v uzavřené společnosti, zkrátka týmová akce. Každý mohl jít jak chtěl, maska/kostým nebyl povinný. Je pravda, že někteří kluci z týmu se vyřádili více než jejich drahé polovičky. Já měla jiný nápad/představu o tom za co půjdem, ale tentokrát velel Jarda a celé to vymyslel," pochlubila se na Instagramu Veronika.

Na vybrání kostýmu měli podle slov Veroniky asi tak pět minut. Jarda vzal v obchodě první věc a řekl své milované své rozhodnutí. "Jdu za Faraona a ty běž za co chceš lásko, třeba za catwoman." Veronika chtěla se svým hokojovým bohem ladit a tak si vybrala šaty a bižuterii s hadama.

Veronika prozradila, že akce proběhla hned po zápase a i když trvala jen tři hodiny, moc si to s Jardou užili. Zpívali a tančili a Veronika se štěstím úplně rozlývala. "Užíval si to, já byla štastná, protože měl úsměv od ucha k uchu a mohli jsme být oba naprosto uvolnění. Konečně jsme si nějakou akci pořádně užili, nikdo na nás nekoukal, nepozoroval každý náš pohyb, nikdo po Jardovi nic nechtěl, prostě uplně jiné než v ČR, opravdová zábava a naše první pravá party," napsala Veronika. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová