Reklama
Reklama
 České celebrity 

Co nadělí Lucie Bílá svým nejbližším k Vánocům? To vás překvapí!

22. října 2016 04:22
Lucie Bílá se stala patronkou Programu komplexního preventivního vyšetření, který představila Klinika YES VISAGE.

Jedná se o komplexní preventivní vyšetření a diagnostiku aktuálního zdravotního stavu. Hlavním cílem je mít své zdraví opravdu pod kontrolou a vést dlouhý a kvalitní život. Lucie Bílá prozradila, že toto téma je pro ni klíčové a včasným odhalením potenciálních rizik hodlá obdarovat také nejbližší členy své rodiny. Vždyť zdraví je tím největším dárkem, jaký si můžeme přát!

Dnešní uspěchaná doba je nejen původcem mnoha onemocnění, ale zároveň nenahrává ani potřebné prevenci. Složité objednávání u lékařů, čas strávený v čekárnách a další dlouhé čekání na výsledky… Aktuálně v nemocnici bez vyžádání ošetřujícího lékaře řada vyšetření není vůbec dostupná. Případně je můžete absolvovat postupně, což může být časově velmi náročné. Většinou ale platí, že se vám budou věnovat až ve chvíli, kdy nastane nějaký problém. To už ale může být pozdě.

Své o tom ví Lucie Bílá. "Zejména vyšetření kardiovaskulárního systému může odhalit hrozící nebezpečí a předejít tak infarktu či mozkové příhodě. Mamince již pomoci nemohu, ale tatínka si hezky pohlídám a kompletní balíček preventivního vyšetření najde letos pod stromečkem," svěřila se Lucie Bílá, která sama komplexní screening podstoupí.

Program podpořila také Alice Bendová a Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem. Preventivní program je totiž sestavený zvlášť pro muže a ženy, kde kromě jiných specifik se u pánů lékaři zaměří na rizikové faktory spojené s onkologickým onemocněním prostaty, u žen potom na rakovinu prsu. Klientky se také v průběhu vyšetření naučí, jak si preventivní vyšetření pohmatem provádět pravidelně doma.

A z čeho tedy vyšetření sestává? "Vyšetření je zcela bezbolestné a vše zvládneme v průběhu jednoho dne v soukromí kliniky. Začínáme vstupním vyšetřením pomocí dotazníku, zhodnocením rozložení tuku v těle, a rozhovorem s lékařem. Poté následují odběry a sono dutiny břišní. Klient se poté v klidu nasnídá a pokračujeme vyšetřením kardiovaskulárního systému, ultrazvukem vnitřních orgánů v těle a vyšetřením plic. Součástí jsou také alergeny, potravinové intolerance a genetické testy, které odhalí predispozici pro rakovinu prsu či prostaty," uvedl MUDr. Pavel Boček, vedoucí preventivního centra Kliniky YES VISAGE, který společně s Lucií Bílou přestřihl slavnostní pásku a uvedl nový program do života. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová