Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Brenda z Beverly Hills statečně bojuje s rakovinou. Důsledky léčby maskuje šátkem.

05. srpna 2016 03:57
Nejen fanoušky kultovního seriálu Beverly Hills 90210 poslední dny zajímá zdravotní stav představitelky Brendy Walshové, která bojuje s rakovinou. Pětačtyřicetiletou herečku Shannen Doherty trápí vážné zdravotní komplikace a diváci o ni mají velké obavy.

Seriálová Brenda v současné době prochází nejhorším obdobím svého života. Před několika měsíci jí byla diagnostikována rakovina a nyní podstupuje náročnou léčbu. Sama herečka přiznává, že boj se zákeřnou nemocí je velmi náročný.

Kvůli léčbě musely jít její herecké ambice stranou a plně se soustředí na to, aby nemoc porazila. Situace je bohužel stále vážnější, jelikož rakovina se jí rozšířila i do lymfatických uzlin.

Shannen je velkou bojovnicí a snaží se jít pacientům se stejnou diagnózou příkladem. Chemoterapií oslabené vlasy si nechala oholit a odvážný krok neváhala zdokumentovat citlivými fotkami, jež následně zveřejnila.

„Je to moc těžké. Přemýšlela jsem nad tím, že nemám chuť žít, ale teď už se vůbec nedívám do minulosti a myslím na lepší zítřky,“ sdělila Shannen v rozhovoru, během kterého jí po tvářích stékaly slzy.

Stav seriálové herečky je vážný, ale přesto se nevzdává. Shannen svou holou hlavu maskuje šátkem, protože se necítí dobře, když na veřejnosti vystupuje bez vlasů. Stále si ještě nezvykla, že je holohlavá, přestože se sama rozhodla ostříhat si vlasy.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová