Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Česko má nový hit! Sezn@mka Jiřího Langmajera porazila hollywoodské trháky

03. srpna 2016 02:04
Slavný Matt Damon jako neohrožený agent Jason Bourne, Krotitelé duchů v ženském obsazení a animovaný hit Doba ledová: Mamutí drcnutí vydělaly dohromady po celém světě přes 520 milionů dolarů. V České republice se ale tyto i další hollywoodské trháky musely sklonit před novou letní komedií Sezn@mka. Ta totiž, navzdory nepříznivým odborným kritikám, obsadila první místo v žebříčku nejnavštěvovanějších filmů v českých kinech.

Jen během prvních čtyř dnů ji vidělo 31 000 platících diváků a v čele žebříčku návštěvnosti vystřídala Sezn@mka Dobu ledovou.

„Tváří v tvář velkým blockbusterům s dlouhou historií Sezn@mce nikdo příliš nevěřil. My ano. A také řada kinařů, kteří mají čuch na filmy a své diváky znají. Z popelky je minimálně pro tento víkend královna,“ raduje se Ondřej Kulhánek z distribuční společnosti Bontonfilm, která komedii do kin uvedla.

Ohlasy diváků, kteří film během premiérového víkendu navštívili, svědčí o tom, že tvůrci se strefili do skutečně aktuálního tématu, s nímž má řada lidí osobní zkušenost. "Většina ve filmu zobrazených historek se opravdu stala, a ne jednou, možná i proto je Seznamka pro lidi zajímavá... zasmějí se historkám, které oni nebo jejich známí sami prožili," komentuje úspěch filmu režisérka Zita Marinovová.

Jelikož postavy ve filmu jsou různých věkových kategorií, i diváci se při jeho sledování baví bez ohledu na věk. A že téma internetových seznamek je v současnosti fenomén, potvrzuje i představitel hlavní role Jiří Langmajer. "Mému otci je sedmdesát a přes internet našel paní, se kterou může žít," prozradil herec, který ve filmu Sezn@mka ztvárnil elegantního šarmantního svůdce a pověstného prince na bílém koni, díky čemuž je z něj v tuto chvíli filmový král.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová