Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Tohle je vnuk legendární herečky Aleny Vránové

13. dubna 2019 09:56
Scenáristé seriálu Krejzovi si připravili pěkný oříšek. Sehnat malé černošské chlapce, kteří by dokázali i hrát, není u nás zase tak snadné, ale jelikož každý má někde známé, tak se zadařilo. „Má kamarádka Daniela, která dělá v produkci seriálu Krejzovi, mi zavolala, zda by Sam nechtěl přijít na casting na jednu malou mluvenou roli. Žádný komparz.

Samovi se to líbilo, tak jsme to zkusili,“ prozrazuje maminka čtrnáctiletého Samsidina Nyass – Antonia Nyass. A volba to nebyla vůbec špatná, Sam má totiž umělecké geny v krvi. Nejenže je maminka hudebnice, ale jeho prarodiče jsou herci Alena Vránová a Vladimír Ráž. „Ano, prarodiče jsou herci. Samovi, který k tomu herectví má asi nejdál, to jde. Je přirozený. Rozumí tomu, co je to vytvořit roli, má pro to cit,“ prozrazuje maminka, která je zároveň i jazykovou koučkou, takže i díky tomu neměl Sam s angličtinou, kterou musel celé natáčení mluvit, problém. „Moc mě to bavilo. Hrál jsem už v jedné reklamě, ale pro seriál jsem točil poprvé,“ prozrazuje mladý herec, který se momentálně věnuje sportu. Konkrétně akrobacii, skáče na trampolíně a sbírá úspěchy. „Kdyby se herectví chtěl věnovat, tak mu nebudu bránit. Mám s dětmi hezký vztah, tak jim můžu důvěřovat, že když si vyberou, co je bude bavit, tak z toho budou mít i radost. Budu je podporovat,“ líčí budoucnost svého syna Antonia Nyass.

Největšími parťáky na natáčení byli pro Sama Kateřina Kaira Hrachovcová a Petr Čtvrtníček a mladý herec přiznává, že v něm zanechali velký dojem. „Neznal jsem je, ani seriál, jelikož doma nemáme televizi, ale musím říct, že s Petrem byla velká legrace. Moc mě to bavilo. Nakonec jsem na natáčení strávil tři dny, a kdyby přišla nějaká další nabídka, tak bych ji asi vzal,“ prozrazuje malý herec, který se na své účinkování v Krejzových určitě podívá a ujít si ho prý nenechá ani babička, která svého vnuka pečlivě sleduje a těší se z jeho úspěchů.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová