Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Třetí díl Padesáti odstínů šedi vstoupil do kin slavnostní premiérou v Paříži!

08. února 2018 06:41
Hlavní herecké hvězdy trilogie Padesát odstínu šedi Dakota Johnson a Jamie Dornan přiletěly do Paříže, aby první oficiální světovou premiérou uvedly do kin poslední díl veleúspěšné ságy, s názvem Padesát odstínů svobody.

Většina fanoušků už z knižní předlohy sice ví, jak příběh netradiční lásky Anastasie Steelové a Christiana Greye dopadne, přesto třetí pokračování netrpělivě očekávají.

Hlavní hrdinka Dakota Johnson se v Paříži na červeném koberci předvedla v jednoduché bílé róbě z módního domu Prada a na bílou vsadila i další z hereček a zároveň zpěvačka titulního filmového songu Rita Ora. Jamie Dornan se spolehl na klasiku a na červený koberec vstoupil v dobře padnoucím obleku s ležérně rozhalenou bílou košilí. Do francouzského hlavního města ho doprovodila i jeho manželka Amelie Werner, která ho většinou doprovází na všechny důležité události v jeho kariéře.

Snímek podle knižní předlohy britské autorky píšící pod pseudonymem E. L. James uvidí čeští diváci na sv. Valentýna. Novináři a filmový kritici už měli možnost novinku vidět a nutno říct, že kritikou nešetřili. Vzhledem k tomu, že první díl si vysloužil pět Zlatých malin, druhé pokračování může získat těchto anticen až sedm, trojka zřejmě může příští rok dosáhnout ještě horšího hodnocení.

Autory však názor odborné veřejnosti nemusí trápit, protože jenom E. L. James už tento příběh vynesl přes 100 milionů dolarů a dá se očekávat, že i poslední pokračování bude atakovat žebříčky návštěvnosti i tržby po celém světě.  

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová