Reklama
Reklama
 České celebrity 

Dva playboys Charouz a Vančura rozjeli nový super job! Celebrity se jen hrnou!

09. prosince 2015 04:30
Automobilový závodník Jan Charouz a závodník a syn zpěváka Jana Vančury (Plavci/Rangers) Jan Vančura ml. jezdí spolu nejenom závody. Teď se totiž spolu pustili do gastronomie. Přímo na pražské magistrále, před Nuselákem si otevřeli Drive-in bistro. A hrnou se sem i celebrity

Dva playboyes Charouz s Vančurou se prostě rozhodli, že to zkusí a pustili se do unikátního konceptu kvalitního rychlého občerstvení. Na otevíračku přišli třeba herec Martin Písařík, moderátor Petr Vojnar nebo herec Pavel Soukup, ale chodí a jezdí i další.

„Pit Stop Café je projekt party mladých nadšenců, kteří chtěli spojit koncept drive-in restaurace a kvalitního, čerstvého jídla. Řidičům na magistrále chceme nabídnout možnost si rychle a z pohodlí jejich vozidla zakoupit například ranní kávu, sendvič k obědu nebo třeba něco sladkého k snídani. Naše vize je jasná – nabízet kulinářský zážitek v podobě kvalitního jídla a výběrové kávy řidičům na jejich cestě Prahou. Všechno rychle, zdravě, kvalitně a za přijatelné ceny.“, řekl Staronline.cz Jan Charouz.

"Naše energické team Pit Stop Café objednávku vyřídí a donese přímo do vozu tak, aby řidič mohl co nejrychleji pokračovat. Celý proces trvá maximálně 3 minuty," podotkl Jan Vančura mladší s tím, že se tam pohybují i mladé sexy holky.

Málokdo ví, že oba mladí úspěšní fešáci se nevěnují jen rychlým autům, ale i rychlému stravování. Jan Charouz se gastronomii věnuje již několik let. Po studiu mezinárodního obchodu v Londýně se přestěhoval zpět do Prahy od kamarádky dostal nabídku podílet se na sestavení nového menu v restauraci kterou provozovala. Povzbuzen příznivými komentáři na jeho pokrmy ho práce s jídlem rychle chytila a rozhodl se, že v tom bude pokračovat. Za tech pár let vymyslel nespočet nových jídel a chuťových kombinací. Napsal dokonce i kuchařku a těd se pustil do otevření vlastního nového konceptu.

„Při sestavování jídelníčku do Pit Stop Cafe jsem měl 3 hlavní kritéria. Rychlost přípravy, čerstvost surovin a možnost jídlo sníst v autě. Sendviče v Česku nemají úplně dobrou image a právě proto jsem se pro ně rozhodl. Chceme naučit lidi, že sendvič může být i pochoutka a ne jen týden stará hmota co se válí někde v regálu u benzínky," dodává sympatický mladý muž.

A logicky, že za těmito dvěma sympaťáky se pohrou i mladé, hladové řidičky.  

staronline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Do českých kin míří jeden z nejočekávanějších filmů konce roku. Jennifer Lopez září v nové adaptaci legendární klasiky: Přichází...

Styl

Jak často měnit zubní kartáček, a to jak svůj, tak i vašich dětí? Pravděpodobně mnohem častěji, než si myslíte

Dům a zahrada

Konec začouzeným krbovým kamnům. Pomůže technologie známá jako oplach skla

1. Smutná zpráva: Zemřel autor ikonických epizod Simpsonových. Bylo mu pouhých 61 let

2. David Koller jede na vlně popularity: Vydává nový singl Taková pěkná a pokračuje v Best Of turné

3. Claudie Schiffer stárne s grácií. Její tipy, jak vypadat skvěle po padesátce, vás překvapí svou jednoduchostí a dostupností

4. Láska, které nikdo nepřál: Charles a Camilla slaví 20 let manželství. Silný příběh dvou lidí, který fascinuje svět

5. Adam Mišík na někoho působí odtažitě, ve skutečnosti je ale bezprostřední a nesmírně přívětivý