Reklama
Reklama
 České celebrity 

Nikol Buranská na fesťáku s maminkou. Vypadají jako sestry

18. července 2019 07:45
Na festival Bluestyle Prima fest vyrazila modelka Nikola Buranská, která je stále single. A tak vzala svoji maminku. Ta ale vypadala jako její sestra. „Ano, lidé nám to říkají často,“ vypráví krásná brunetka. „Jestli jsem zdědila geny po mamince, tak se nemusím bát stáří, vypadá naprosto skvěle,“ chválí svou maminku Nikola. „Miluju módu, když jsme tady viděli s mamkou výprodeje, museli jsme se hned přijít podívat. Oblečení nakupuju ráda, zrovna dneska jsem si koupila tuhle skvělou kšiltovku. Nejčastěji teď ale nakupujeme dětské oblečení pro mou neteřinku, je to radost vybírat věci jak pro sebe, tak pro jiné,“ směje se půvabná modelka. Do Šiklova mlýna zavítala řada známých osobností, i přes nepříznivou předpověď svítilo sluníčko a návštěvníci si mohli vychutnat až na vzácné výjimky celý program festivalu bez deště.

Návštěvníci festivalu mohli potkat další tváře televize Prima, jako třeba Andreu Antony, Lenku Špillarovou, Michala Kavalčíka, Moniku Leovou, Evu Perkausovou, Evu Decastelo a desítky dalších slavných jmen. Kdo neulovil žádnou fotku s hvězdou, mohl se těšit ze zlatého úlovku. Rýžování zlata i další atrakce si s oblibou užívali rodiče i děti. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová