Reklama
Reklama
 České celebrity 

Michal Suchánek má zážitek na celý život. Krajta se mu omotala kolem krku a hlavy

05. dubna 2019 08:57
Michal Suchánek má za sebou opravdu adrenalinový zážitek. Při natáčení jednoho z dílů seriálu Krejzovi musel hrát se živou krajtou, která se mu omotávala kolem krku. Filmaři se dostali do terária plného nejjedovatějších hadů a podle scénáře měl Michal Suchánek promlouvat ke krajtě, zavěšené na svých ramenou.

Krajta po pár minutách vyhodnotila situaci tak, že by herec mohl být snadnou a sladkou kořistí. „Pocity byly… Ani strach, ani užívání… Já to nedovedu přesně všechno popsat, protože toho adrenalinu bylo tolik, že si to ani nepamatuji,“ přiznává herec, který okusil, jaké to je stát se něčí kořistí. Jakmile začala krajta utahovat své smyčky, štáb musel okamžitě zakročit a škrtiče z herce sundat. „Je to škrtič a ten zkrátka začal škrtit. On se snaží udržet na větvi a nepředpokládám, že by to měl v hlavě tak, že tohle je snadná kořist, já si ji podržím a sežeru ho. Byla to výzva, v tu chvíli pak začnete soupeřit i před ostatními. I když já nevím, protože jsem ho měl omotaného kolem obličeje, kolem očí a lámal mi nos. Ani jsem neslyšel nic zvenčí, jen jsem cítil, jak ho ze mě sundávají, a v tu chvíli si říkám, že ještě dvě, tři minuty vydržím, než omdlím a buňky začnou odumírat. Doufal jsem, že někdo přijde a sundá ho, někdy se totiž v člověku probudí herec-hlupák, který to chce dotáhnout do maxima, aby už se to nemuselo natáčet znova,“ popisuje herec nepříjemný zážitek z natáčení, ale dodává, že to rozhodně nebylo to nejhorší. „Točil jsem jednou s ropuchou, kterou mi přinesli v krabičce. Byla tak velká, kuňkala a musím se přiznat, že i slzičky mi šly z očí. Pořád se mi zvedal žaludek,“ přiznává Michal Suchánek, které zvířecí setkání bylo pro něj tím nejhorším.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová