Reklama
Reklama
 České celebrity 

Moderátor Robinsonova ostrova prozradil, jak mu show málem zničila manželství

18. března 2019 16:53
Moderátor Ondřej Novotný vyzradil, že natáčení televizní reality show Robinsonův ostrov nebylo žádnou procházkou růžovou zahradou. Naopak. Show mu málem zničila i manželství s modelkou Renatou Langmannovou.

Zákulisí jedné z nejnáročnějších profesních výzev, kterým v životě čelil, popsal Ondřej Novotný pohodlně usazen v holičském křesle a s precizně zastřiženými vousy. O takovém luxusu si přitom mohl během natáčení obou sérií reality show Robinsonův ostrov nechat jen zdát! „Šlo o nejpřísnější věc, kterou jsem kdy zažil. A to jak pro účastníky, tak pro štáb. Bylo to opravdu krásné, ale hodně drsné. Režim, který byl při natáčení nastolený, hodně leze na psychiku, na fyzičku, a tím pádem se pod jeho tlakem lidi lámou jako sirky, a to hlavně ti ze štábu. Chvílema to bylo dost na hraně. Celé to bylo o velkém hladu a utrpení," líčí zkušený komentátor sportovních utkání perné okamžiky ve filipínském ráji.

„Může to vypadat, že zatímco účastníci bojovali o život, tak já jsem tam byl na dovolené, ale tak to není. Makal jsem osmnáct i dvacet hodin denně. Například, když soutěžící hráli hodinu a půl hru, tak pro mě to znamenalo být na place tak dvě hodiny předem a další dvě hodiny po tom, co oni skončili. To celé probíhalo na slunci v padesátistupňovém horku. Moje žena by vám řekla nejlíp, že když jsem se vrátil domů, tak to se mnou bylo k nevydržení," dodává Novotný, který se před kamerami internetové televize Mall.tv svěřil i se svými dalšími plány. Žádné extrémní dobrodružství mezi nimi ale není. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová