Reklama
Reklama
 České celebrity 

Dalibor Janda prozradil, jak balí holky

07. března 2019 17:53
Devadesátkové akce, která se konala v pražském klubu Misch Masch, se zúčastnila rozmanitá skupinka umělců. Zpíval třeba Dalibor Janda, spisovatelka Markéta Harasimová měla autogramiádu a odtajnila obálku chystané knihy, a slovenská diskotéková legenda MC Erik zase přišel s novou skladbou. Večerem vtipně provázel moderátor Slávek Boura.

A právě Boura celou dobu vtipkoval a dokonce imitoval zpěv Dalibora Jandy, což trojnásobného Zlatého slavíka rozesmálo. Kromě toho zavzpomínal na jejich někdejší pracovní setkání: „Dalibore, já už fakt nevím, kdy to bylo, je to dávno. Ale my spolu přece účinkovali ve tvém muzikálu, pamatuješ?" oslovil slavného zpěváka. „A jo, já už zapomněl," reagoval s pousmáním Janda, který se před lety na křtu jiné knihy Harasimové vyjádřil, že už není erotik, ale sklerotik. S úsměvem také okomentoval námět jednoho ze svých nejznámějších songů. „Představte si, že nejen holky, ale dokonce i někteří kluci nevědí, jak se hraje kličkovaná! Opravdu! My na koncertech tyhle neználky nabádáme, aby za náma po koncertě přišli do šatny, že jim to tam vysvětlíme," popsal Janda svoje triky. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová