Reklama
Reklama
 České celebrity 

Veronika Arichteva si za První republiku pořídila luxusní Mercedes

02. října 2018 17:38
Herečka Veronika Arichteva aktuálně září na televizních obrazovkách v třetí řadě seriálu První republika, kde její postava oproti minulé řadě dostala znovu velký prostor. A to ještě od příští soboty vtančí na taneční parket v očekávané taneční soutěži Stardance. Práce má tedy dost, a tak se Arichteva dokonale odměnila. Zatímco ještě donedávna jezdila starším typem SUV Lexus, v současné době si užívá zcela nového Mercedesu, jehož cena v závislosti na vybavení začíná na 1,4 miliónech korun.

Arichteva v Mercedesu jezdí i na tréninky Stardance, které probíhají do poslední chvíle, ale stále se necítí jako favoritka soutěže, byť jí První republika přináší velkou popularitu. "Myslela jsem si, že to budu fyzicky zvládat hůř. Měla jsem strach z podpatků, ale chodidla mě nějak extrémně nebolí, jen trochu stehna a lýtka. Psychicky to ustát je ale těžké, jeden den něco pilujeme, já dělám pohyb, který připomíná tanec, druhý den je to v pytli, nedokážu to zopakovat ani to nějak korigovat. Potom se mi propadá sebevědomí." prozradila Arichteva.

Herečka má navíc i respekt z přímých přenosů. "Toho se bojím nejvíc. Je to něco jiného než divadlo. To se zkouší třeba dva měsíce a jsem si tam mnohem jistější, mám to vystudované, živím se tím. Tanec je něco, co mi není blízké, necítím se v tom doma. Aby člověk necítil trému, je potřeba mít sebevědomí. V herectví mám sebevědomí mnohem vyšší než v tancování." uzavřela Arichteva. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová