Reklama
Reklama
 České celebrity 

Misska Šteflíčková si užívala luxus na Formuli 1

08. září 2018 17:04
Tři nejkrásnější dívky Česka mají za sebou jeden z největších zážitků v životě. Díky nejprestižnější soutěži krásy - České Miss se podívaly na finále Formule 1 v italské Monze. A nejen to. Do Itálie přiletěly vítězky České Miss soukromým osmimístným tryskáčem.

"Už to byl zážitek. Nikdy jsem nesnila o tom, že poletím soukromým letadlem," řekla nadšená úřadující Česká Miss Lea Šteflíčková. "Bylo to neuvěřitelný, naprosto úžasný. Dostali jsme se na místa, na která se normální člověk nikdy nedostane. Měli jsme možnost se podívat do stájí, zkoušeli jsme si různé testy, které podstupují závodníci. Máme spoustu fotek s hvězdami F1. Na tenhle zážitek budu vzpomínat do konce života," dodala nadšeně.

Stejné pocity má i třetí nejkrásnější Češka Tereza Křivánková. "Nejvíc pro mě bylo vidět startovat Formuli 1 přímo ze stáje," dodala Česká Miss Earth 2018.

Krásky si v Itálii užily tři dny. V sobotu navštívily finále Formule 2, v neděli je čekal jeden z nejsledovanějších závodů světa F1.

Druhá nejkrásnější Češka Jana Šišková v Itálii prožila jen jeden den. Byla pracovně měsíc v portugalském Portu, kde získala kontrakt jako modelka. "Jsem moc ráda, že mi to vyšlo a mohla jsem si užít finále F1. Vedení České Miss mi zajistilo letenku z Porta do Milána a domů do Prahy jsem pak už letěla s holkama. Nevím z čeho jsem nadšenější, jestli z formule nebo z toho letu soukromým letadlem," dodala s úsměvem Šišková. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová