Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jan Kříž se vrátil po roce z Německa. Syna několik měsíců neviděl

25. srpna 2018 17:45
Úspěšný český muzikálový herec, oceněný dvěma cenami Thálie, si na rok odskočil do sousedního Německa, kde byl obsazen do role významného muzikálu. Teď už ale zpátky doma a rovnou naskočil do muzikálu Mefisto.

Ač by se některým mohlo zdát, že rok je dlouhá doba, Jan Kříž si to nemyslí a návratu se neobává. "Uvidíme, jak obtížné to bude, ale očekávám, že by to neměl být velký problém. Rok není tolik a představení dobře drželo, takže si to teď pomalu budu opakovat, podívám se na video a věřím, že do toho zase zapadnu hladce. Dan Barták byl zlatý, že za mě na ten rok v roli zaskočil."

Není to ovšem jen Divadlo Hybernia, co Jana táhlo zpět do rodné země. Odloučení od rodiny bylo náročné, ale vztah Jana a jeho ženy zahraniční cesta neohrozila. Naopak. "Bylo to velmi nelehké rozhodnutí, navíc do toho přišlo těhotenství mé ženy a teď už máme malého Filipa. Pro naši rodinu to byl těžký rok, který jsme však zvládli." To, že jsou nyní velmi šťastní, Jan potvrzuje. "Zažíváme teď s Maruškou a malým Filipem hodně intenzivní a krásné období. První tři měsíce Filipova života byly náročné, protože jsem byl ještě v Německu, ale teď už naplno tatínkuju a moc si to užívám. Plánujeme stavbu domu, je s tím hodně práce a zařizování, ale moc se na věci, které nás teď čekají těšíme!" 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Češi a Slováci u oběda dál „hřeší“ tradičními omáčkami a smaženými jídly

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty

1. Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

2. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

3. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

4. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

5. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin